Home   Team   Kimberley Koopmans

Kimberley Koopmans

In het jaar 2016 heb ik stage gelopen op de peuteropvang bij op us pleats. In april had ik mijn diploma pedagogisch medewerkster niveau 4 gehaald. Ik had een geweldige stageplek Op ús Pleats 

Er werd gevraagd of ik het team wou versterken. Daar zei ik snel ja op! Ik heb in deze aantal jaren op alle groepen gewerkt, maar ik ben nu 4 dagen in de week te vinden op groep links. Ik ga elke dag weer met plezier naar het werk. De geweldige kinderen met al hun manieren, super! De contacten met de ouders vind ik altijd super gezellig. De moestuin en de dieren spreken mij ook erg aan, vooral ook omdat de kinderen er zo dol op zijn. 

Ik ben geboren in Jubbega op 20-02-97. Naast het werken heb ik ook verschillende hobby’s. Ik fitness nu in Gorredijk sportcentrum Kortezwaag, de jaren door heb ik altijd gekorfbald, begonnen in mijn eigen dorp bij WK en nu speel ik al een aantal jaar bij LDODK in Gorredijk. In de winter ga ik graag met mijn familie een weekje op skivakantie. Naast dat alles houd ik er ook van om gezellig met vriendinnen even op stap te gaan of even gezellig een avondje bij te kletsen. 

Terug naar ‘Team’