Home   Team   Margreet Broekema

Margreet Broekema

Margreet Broekema | Pedagogisch medewerker

Samen met mijn man Wouter en dochter Lynn wonen wij aan de rand van Beetsterzwaag. Vorig jaar juni zijn Wouter en ik na een relatie van 7 jaar in het huwelijksbootje gestapt. Afgelopen januari is onze prachtige dochter Lynn geboren.

Sinds 1 september 2014 ben ik werkzaam bij Op ús Pleats. Voornamelijk ben ik te vinden op de peutergroep waar ik het erg naar mijn zin heb. Woensdag, donderdag en vrijdagochtend kun je mij hier vinden. Voor het werken op de Pleats, ben ik werkzaam geweest in Driebergen te Utrecht. Hier als coördinator op een BSO. Na drie jaar in het midden van het land te hebben gewoond, was de studie van mijn man afgelopen en zijn we weer terugverhuisd naar het fijne noorden. De mentaliteit is toch wel fijner hier en ook qua ontwikkeling van de kinderen. De kinderen hier zijn nog meer bezig met het spelen buiten, het knutselen en het tekenen aan de tafel i.p.v. gamen op de IPad.

Naast het werken en het genieten van onze dochter Lynn, ben ik vaak te vinden in de bossen van Beetsterzwaag. Samen met mijn zusje zijn we fanatiek aan het mountainbiken. Daarnaast ben ik vanaf mijn 5e jaar al druk in de paardensport. Helaas nu even een stop maar hoop dit snel weer op te pakken.

Terug naar ‘Team’