Home   Team   Quinty de Vries

Quinty de Vries

Ik woon in Lippenhuizen met mijn ouders en zus.
Mijn hobby’s zijn oppassen en leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Met kinderen werken kost veel energie, maar je krijgt nog veel meer voor terug. De spontante blije blikken en opmerkingen word ik altijd erg vrolijk van.


Ik heb er voor gekozen om Op ús Pleats stage te lopen, omdat ik in eerste instantie het er van de buitenkant heel leuk uit vond zien. De dieren en de moestuin leek mij al heel leuk en interessant voor de kinderen. Eenmaal binnen en je wordt omringd door een huiselijke sfeer en hele fijn lieve mensen om mee samen te werken. Zelf kan ik heel goed zelfstandig werken, maar kan ook heel goed functioneren binnen een groep.

Na mijn stage mocht ik hier blijven werken. Zelf vind ik het heel interessant om met kinderen te werken die problemen hebben om te kijken hoe je dit het beste kunt oplossen. Ik heb een cursus gedaan tot kindercoach en deze met succes afgerond. Ik werk dus op de groep en tussendoor op kantoor om behandelplannen te maken voor kinderen die achterstanden of gedragsproblemen vertonen.

Terug naar ‘Team’