Home   Voeding en verzorging

Voeding en verzorging

Een gezonde ontwikkeling voor kinderen is enorm belangrijk. Wij als kinderopvang willen hieraan bij dragen en hebben hiervoor een gezond voedingsbeleid geschreven. Bij ons krijgen de kinderen thee, water en melk, fruit, groente, brood met bijvoorbeeld kaas, vlees, jam of pindakaas, en rijstwafels. Daarnaast maken we samen met de kinderen regelmatig gerechten met producten uit onze eigen moestuin of koken we eitjes van onze eigen kippen.

Wij maken gebruik van de methode van Gill Rapley, voor meer informatie kunt u op haar naam klikken.

Wij zijn van mening dat elke baby in verband met gevoeligheid voor bepaalde babyvoeding zijn of haar eigen melkvoeding dient te behouden. Melkvoeding dient u dus zelf mee te nemen.

Kinderopvang Op ús Pleats zorgt voor bijna alle voedings- en verzorgingsmiddelen voor uw kind, zoals vers fruit, broodbeleg, beschuit, crackers etc. Daarnaast zorgen wij ook voor luiers. Al deze producten zijn bij de prijs inbegrepen.

Als uw kind andere producten nodig heeft dan wij aanbieden, moet u hier zelf zorg voor dragen. Speciale en afwijkende voeding (b.v. soja of dieetvoeding) is niet bij de prijs inbegrepen.

Verder dient u op het kinderdagverblijf zelf zorg te dragen voor de fopspenen, pyjama, knuffels, sloffen en flessen van uw kind.